Om oss

Gisle Eritsvær, veterinær, daglig leder

Gisle ble uteksaminert i Uppsala i 2001. Han har jobbet i både Sverige og Norge etter endt utdannelse. I 2006 begynte han å jobbe ved Lillehammer Dyreklinikk. I mai 2009 kjøpte GisleLillehammer Dyreklinikk. Gisle har bred erfaring fra smådyrpraksis, hestepraksis og produksjonsdyrpraksis. Når det gjelder små selskapsdyr utfører han de fleste typer behandlinger. Hans spesialområder er kirurgi og tenner. Gisle tok høsten 2013 eksamen i smådyrskirurgi, ved Karlslunde Dyrehospital i Danmark. I tillegg har han et hjerte for hestepraksis og foretar de fleste behandlinger i felt på dette området. Gisle har også lang erfaring fra produksjonsdyrpraksis. Når Gisle ikke er på jobben har han familie med fire barn, samboer, hest og katt som han gjerne deler tid sammen med. Gisle prøver også å komme seg ut på jakt og fiske gjennom året. Som vestlending er det hjortejakt som ligger han nærmest hjertet.

 

Anne-Solfrid, veterinærassistent.

Anne-Solfrid begynte ved Lillehammer Dyreklinikk i januar 2011. Hun har utdanning med bachelorgrad i husdyrfag fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. I tillegg har hun ett år ved bioingeniørstudiet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.

 

Veronica, veterinærassistent.

Veronica begynte hos oss ved Lillehammer Dyreklinikk høsten 2013.

Hun har mange års erfaring innen salg og service, og dyr har alltid vært hennes store interesse.

Veronica er spesiellt interesert i hundepsykologi, noe vi ofte drar god nytte av på klinikken.

Veronica er et hundemenneske, og hunder av STOR rase, er noe som ligger hennes hjerte nært. Hun er selv eier av både en Grand Danois og en Mastiff. Ellers går Veronica sin tid med til hennes samboer, hunder og 2 hester.

 

 </