Om oss

Gisle Eritsvær, veterinær, daglig leder

Gisle ble uteksaminert i Uppsala i 2001. Han har jobbet i både Sverige og Norge etter endt utdannelse. I 2006 begynte han å jobbe ved Lillehammer Dyreklinikk og i mai 2009 kjøpte han klinikken. Gisle har bred erfaring fra smådyrpraksis, hestepraksis og produksjonsdyrpraksis. Når det gjelder små selskapsdyr utfører han de fleste typer behandlinger. Gisle sine spesialområder er kirurgi og tenner. I høsten 2013 tok han eksamen i smådyrskirurgi ved Karlslunde Dyrehospital i Danmark. Og er nå igang med videreutdanning inne tannbehandling på smådyr.

Kollegaer om Gisle: ”Det gir en trygghet for kunder og oss på klinikken å vite at Gisle har en så bred og høy kompetanse. Og at han har spesialisert seg på en rekke områder. Gisle er utrolig god til å lytte og forklare – både overfor kunder og personalet. Derfor er han ikke ’bare’ leder men også vår venn, som tar folk seriøst og byr på seg selv. Han arbeider ytterst profesjonelt og gir ikke opp.”

 

Mari Kjetlien Brennhaug, veterinær

Mari begynte hos oss  på Lillehammer Dyreklinikk i 2016. Hun var ferdig utdannet i mai 2016. Mari har erfaring med smådyr, hester og produksjonsdyr fra klinikk i England samt fra sommerferievikariater. Særlig interesse for medisinske utredninger (hva feiler dyret?) og bløtvevskirurgi.

Kollegaer om Mari: ”Det er en sann fornøyelse å ha Mari på klinikken. Mye fordi hun har en stor kompetanse og allsidighet, og i tillegg er hun ekstremt dedikert. Hennes gode overblikk og velbevart ro i alle situasjoner, kommer oss alle til gode.Mari stiller alltid opp, både for dyr, eiere og kollegaer. Hun er et arbeidsjern uten like, med en fantastisk stå på vilje.

 Hun er utrolig kunnskapsrik, og gir seg ikke før hun finner svarene.

 

Veronica Suserud, klinikassistent

Veronica begynte ved Lillehammer Dyreklinikk høsten 2013. Hun er veterinærens høyre hånd og blekksprut på klinikken. Veronica har 2 års etterutdanning innenfor Key Nursing Skills, som hun benytter så ofte hun kan. Ikke minst innen for det som er hennes favoritområde,r anestesiovervåkning og laboratorieopgaver. Veronica brenner for dyrenes velferd og er interesseret i hundepsykologi, noe hun ofte kan bruke på klinikken.

Kolleger om Veronica: Veronica er allround og høyt kvalifisert hjelp for oss alle. En kjempe energibundt, som er supereffektiv og serviceinnstil. Hun har en god forståelse for hvilke behov kunder og pasienter har, og hva det er bruk for på klinikken. Og så interesserer hun seg for klinikkens drift og utvikling. Hun er personen som kommer med skisser for hvordan vi kan innrede klinikken optimalt, og forslag til forbedringer av driften.

 

Charlotte Mæland, klinikassistent

Charlotte har jobbet på Lillehammer Dyreklinikk siden januar 2016. Samtidig har hun tatt en bachelor i organisasjon og ledelse. 

Kolleger om Charlotte ”Man er ikke lenge på klinikken før man hører Charlottes varme og smittende latter. Hennes store omsorg for både dyr og eier lager en god stemning på klinikken. Føler en pasient seg utrygg er hun der med det samme, med sitt blide vesen for å berolige. Det er deilig å ha en person rundt seg som alltid stiller opp, og tar vare på de andre.”

 

Sara Husom, klinikassistent

Sara har været på Lillehammer Dyreklinikk siden 2014. Og bruker daglig sin faglige kompetanse innen kundeservice. Sara har deltatt på flere kurs innen kundeservice, og har arbeidet aktivt med dette siden 2010. Sara assisterer ved operasjoner, og står for kundekontakt og oppfølging. I tillegg har Sara 2 års skolegang innen naturbruk og hest med i bagasjen. Sara har alltid hatt dyr selv og er oppvokst på gård.

Kolleger om Sara: ”Hvor er….” det spørsmålet hører Sara ofte.Hun er nemlig vårt ordensmenneske, som sørger for at alt er ryddig og organiseret. Kunder får alltid tydelig informasjon. Hun er kjent for sine step-by-step forklaringer i telefonen og i resepsjonen, og for sine lapper med stikord til hjelp for eierene ”

 

Monica Børde, klinikassistent

Monica er assistent på Lillehammer Dyreklinikk og har erfaringer fra andre veterinær klinikker. Hun begynte hoss oss i februar 2017. Monica har alltid hatt mye med dyr å gjøre, og alltid selv hatt dyr. Hun tar masse kurs for å videreutvikle seg innen assistentoppgavene på klinikken. Det gjelder sånn som overvåking innen anestesi, og laser.

Kolleger om Monica: ”Monica er veldig rask med forberedelser på klinikken ,til operasjoner og tannbehandlinger for eksempel. Hun tar alt med et smil og er alltid i godt humør. Det smitter! Og så er hun typen, som tar tak og hele tiden vil lære nytt.”

 

Anne-Solfrid Løkken, klinikassistent

Anne-Solfrid begynte ved Lillehammer Dyreklinikk i januar 2011. Hun har utdanning med bachelorgrad i husdyrfag fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. I tillegg har hun ett år ved bioingeniørstudiet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Anne-Solfrid kan det meste av alt som skal gjøres på klinikken, og hvordan alle apparater fungerer.

Kolleger om Anne-Solfrid:

Anne-Solfrid er en fantastisk kollega, og venn. Vet stort sett alt om hvordan ting skal gjøres, og fungerer på klinikken. Trøbbel med oppgjøret, Anne-Solfrid fikser. Trøbbel på laboratoriet, Anne-Solfrid fikser. Spørsmål om ernæring, spør Anne-Solfrid. Hun er alltid omsorgsfull mot dyr, eiere og kollegaer.

 

Ida Marie Åmodt, administrator og regnskapsmedarbeider.

 Ida har været tilknyttet klinikken siden 2011, og er markeds- og økonomiansvarlig samt styremedlem. Hun er utdannet sykepleier, og jobber i tillegg ved en tannklinikk på Lillehammer.

 Kolleger om Ida ”Ida er veldig god til kundebehandling og service. Dessuten hjelper hun alle ansatte med ALT de trenger hjelp med. Hun fikser alt det, som vi ikke kan, eller vil ordne omkring administrasjon og økonomi.”