Gratis tannsjekk

Vil tilbyr gratis tannsjekk (veil pris 435,-) til alle katter og hunder.

Det kan være veldig vanskelig for en eier å se på hunden eller katten sin at den lider, siden de er veldig gode til å skjule smerte. Derfor anbefaler vi alle dyreeiere å bestille en tannsjekk. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med kjæledyret ditt eller om det trenger videre behandling.

Bestill time her eller ring oss på telefon: 61 26 67 50.

Vi foretar en gratis tann og munnhule undersøkelse

Klinikken har eksistert i mer enn 30 år og utvikler seg fortløpende med nytt utstyr og oppdatert kompetanse. Vi er utrolig takknemlige for klinikkens popularitet. Det er med på å utvikle oss, og skape spennende arbeidsdager med kunder som vi setter en stor ære i å rådgi. Og ikke minst med pasienter, som vi vil gjøre alt for å hjelpe. I dag er vi tre veterinærer og 5 veterinærassistenter med bred fagkompetanse og et stort hjerte for dyr.

Våre veterinærer har bred kompetanse når det kommer til tannbehandling. Veterinær Gisle Eritsvær har blant annet en tilleggsutdannelse innen tannbehandling av dyr, og har derfor meget høy kompetanse på b.l.a munnhulekirurgi, kirurgisk tanntrekk og tannregulering. Vi har også høy kompetanse på tannbevarende arbeid, som kjevebens behandling, tannkjøttbehandling og tannproteser (ny krone).

Klikk her for å benytte deg av tilbudet.

Helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi ønsker å rette fokuset mot dyr sin tannhelse. Vi er sikre på at du og kjæledyret ditt kommer til å få en god opplevelse, og håper du vil fortsette å benytte klinikken i fremtiden. Om kjæledyret har behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlings plan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

Bestill gratis tannsjekk