Hest

Vi utfører både rutine-  og planlagte sykebesøk på hest. Vi tar på oss oppdrag i Lillehammer, Gausdal, Øyer, Tretten og Ringsaker. Hesten har behov for munnhuleundersøkelse minst en gang i året. Dette for å kontrollere slitasje, skader og for å oppdage tilstander som må korrigeres på et tidlig stadium. Vi anbefaler at hestens tannhelse undersøkes årlig og da gjerne i forbindelse med årlig vaksinasjon.

Hester bør vaksineres. Hester i Norge vaksineres i dag mot influensa og stivkrampe. Hester som deltar på løp, stevner, utstillinger og konkurranser kreves vaksinert. Det er da en forutsetning at de er grunnvaksinert. Dette betyr at hesten er vaksinert to ganger med 21-92 dagers mellomrom med både influensa- og stivkrampevaksine. Deretter vaksineres hestene årlig.

Vi har blodanalysemaskin og vil kunne analysere den friske hestens generelle helse ved hjelp av blodanalyse.

Vi utfører også kastrasjoner, utsteder kjøp/salgsattester med mer.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Her kommer det informasjon om ormekur for hest. Ring oss gjerne hvis du lurer på noe!

Vi forhandler Havens og Eggersman kraftfor til hest, samt en del andre tilskudd og pleiemidler.

Vi sitter kun på et lite lager av kraftfor, men vi bestiller jevnlig. Om vi ikke har det du ønsker inne, kan vi bestille det til deg.

Vi forhandler også Hilton herbs sine fantastiske Himalaya saltsteiner, de kommer i 1 kg og 3 kg. Disse har vi stort sett inne.

 

http://www.horsefeed.nl/
http://no.eggersmann.info/
http://www.hiltonherbs.com/?country=en
http://noahshage.no/leverand%c3%b8rer/blue-hors/