fbpx

Tilbud på kastrering av katt

For oss er kastrering er et rutineinngrep og våre veterinærer har høyt fokus på smertebehandling under og etter inngrepet, slik at katten din kommer seg raskt etter behandlingen.

Det finnes flere grunner til at du bør kastrere katten din. En kastrert katt vil farte mindre omkring og bli mer hjemmekjær. I tillegg kan problemer med urinmarkering og slåssing med andre katter reduseres. Samt at du tar et samfunnsansvar gjennom at katten ikke får parret seg og gitt uønskede avkom.

Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: 61 26 67 50.

I kampanjeperioden tilbyr vi også pakkepriser!

  • Kastrering av hannkatt, kampanjepris: 899,- (veil. pris 1001,-)
  • Kastrering av hannkatt, inkl. ID merking og grunnvaksinering, dvs 2 vaksiner med 4 ukers mellomrom, kampanjepris: 2399,- (veil. pris 2797,-)
  • Kastrering av hunnkatt, kampanjepris 1999,- (veil. pris 2269,-)
  • Kastrering av hunnkatt, inkl. ID merking og grunnvaksinering, dvs 2 vaksiner med 4 ukers mellomrom, kampanjepris: 3499,- (veil. pris 4042,-)

Tilbud gjelder ut mars.

Dette inkluderer behandlingen:

Hos oss inkluderer prisen for kastrering bedøvelse, selve inngrepet, smertestillende under inngrepet (og resept til smertestillende i tre dager etterpå), og en prøvepose på fôr for kastrerte katter. I tillegg er det rabatterte priser på ID-merking og vaksine om du ønsker dette samtidig.

Bestill time for kastrering av katt