fbpx

Informasjon vedrørenede Korona virus

Kjære kunde.

Vi forstår at du er bekymret, vi forstår at du trenger å prate med oss. Og vi forstår at du er usikker på om ditt dyr skal til veterinæren eller ikke i disse dager.

Vi som mange andre har begrenset bemanning nå, så vi trenger din tålmodighet.
Vi må be om at du gjør en vurdering før du ringer oss, vi vil selvfølgelig hjelpe deg om ditt dyr er sykt. Men pga nedsatt bemanning har vi ikke kapasitet til å svare på ikke veterinær medisinske spørsmål nå.

Vi vil holde åpent som normalt så langt det lar seg gjøre! Og vi har masse mat til våre firbente på lager!

MEN, for at vi skal kunne holde åpent må du som kunde hjelpe oss!

Vennligst følg våre smitteverntiltak:

Kunder bes ringe til oss på tlf 612 66 750, når de ankommer klinikken.
Så sender vi en sms når det er din tur. Kun en person kan følge dyret. Dette for å begrense antall personer inne på klinikken.

Det er ikke mulig å benytte seg av venterommet. Alle kunder blir bedt om å vente ute, så vil vi sluse dere inn og ut enkeltvis.
Informasjon om dette finner dere på både på inngangsdøren og utenfor inngangen.

Ønsker du å kjøpe fôr eller andre produkter ber vi deg også om å ringe når du er utenfor klinikken, evt bank på døren så åpner vi for deg når det er klart for deg å komme inn.

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde!

Dyr i husholdninger som er i korona karantene:
Dyr som bor i husholdninger med korona karantene (enten pga mistanke eller påvist smitte), skal ikke tas med til dyreklinikken uten at det er avtalt på forhånd.
Ring oss så vurdere vi behovet for å komme inn.
Ved avklart og avtalt behov for veterinærhjelp skal dyret om mulig dusjes rett i forkant av besøket. Husk å tørke dyret godt før avreise fra hjemme.
Dyret skal ledsages til klinikken av noen som ikke er omfattet av karantenen. Ring deretter inn til klinikken ved ankomst, og vent i bilen til ansatte kontakter dere.

Vi takker for all tålmodighet i denne tiden, og vi vil være her for dere.