Vetplan – enkelt og riktig dyrehold til en god pris

Nå kan du abonnere på VetPlan, dette er forebyggende pleie som bidrar til å holde kjæledyret sunn og frisk samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

vetplan

Med VetPlan får dyret ditt en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll og vaksine, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier. Med VetPlan får ditt dyr regelmessig tilsyn. Planen er tilpasset alder og art.

Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

For oss vil dyrenes helse og velferd alltid stå i fokus og vi ønsker øke bevisstheten rundt dette. Samtidig vet vi at du som dyreeier kan spare en del penger på en slik avtale, nettopp fordi vi i mange tilfeller kan ta tak i problemer og sykdommer som oppstår på et tidlig tidspunkt. Da vil også prognosene for dyret være mye bedre.

Vi tilbyr Vetplan for både katter og hunder

Du kan bestille Vetplan både på Lillehammer Dyreklinikk og Gausdal Dyreklinikk. Vi tilbyr ulike pakker for katter og hunder, unge og eldre dyr. Klikk på de ulike pakkene for å lese mer.

Vi også VetPlan Pluss pakker til katt og hund som blant annet inkluderer blodprøver, noe vi anbefaler alle eldre dyr.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Med VetPlan binder du deg for 12 måneder, og du vil få løpende påminnelser om tjenester du har til gode i din VetPlan.

Hva koster Vetplan? Prisene varierer mellom de ulike pakkene. VetPlan til katt får du fra 99,- per mnd. | VetPlan til hund får du fra 139,- per mnd. | VetPlan til valp får du til 189,- per mnd. | VetPlan til kattunge får du til 209,- per mnd. |

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Bestill Vetplan

Kontakt oss via skjemaet under eller ring oss på telefon 61 26 67 50.