VetPlan Valp – Trygghet for din beste venn

Nå kan du abonnere på forebyggende pleie som bidrar til å holde valpen din sunn og frisk samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

vetplan, valp

Med VetPlan Valp får du en egen helseplan, som er tilpasset valper, til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet alle vaksinasjonene som anbefales i løpet av valpens første leveår. Ved 6 måneders vaksinen undersøkes særlig tennene for å se at melketennene faller ut som de skal, at det er plass til de permanente tennene og at bittet utvikler seg riktig. Med VetPlan Valp får du også råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier.

Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er at VetPlan Valp, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hva inngår i VetPlan?

I VetPlan Valp har vi inkludert alle de tre vaksinene som anbefales i løpet av valpens første leveår samt ubegrenset med resepter og kloklipp.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Når abonnementet fornyes, går du automatisk over til VetPlan Basis, som er tilpasset hunder fra ett års alder. Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Som VetPlan-kunde får du dessuten:

  • 10% rabatt på tanntrekk/retente melketenner
  • 10% rabatt på id-merking
  • Gratis vekt- og ernæringsrådgivning
  • 50% rabatt på første forsekk fra Hill’s, deretter hver 8. forsekk gratis
  • 10% rabatt på for fra Royal Canin
  • 10% rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige

Planen gjelder kun hos Lillehammer Dyreklinikk. VetPlan Valp går automatisk over til VetPlan Basis ved fornyelse.

Bestill VetPlan i dag

Ring oss på telefon 61 26 67 50 eller send oss en forespørsel via skjema.