Infokapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på din elektroniske enhet av nettsider du besøker. Informasjonen som informasjonskapselen inneholder bestemmes av serveren som driver nettsiden, og den kan brukes av denne serveren når brukeren besøker nettsiden.

Nedenfor finner du informasjon om lillehammerdyreklinikk.no sin bruk av informasjonskapsler. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Lillehammerdyreklinikk.no bruker disse informasjonskapslene:

Google Analytics

Lillehammerdyreklinikk.no bruker Google Analyrics, samt Google Search Console for å måle søketrafikken mot nettstedet. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre innholdet og brukeropplevelsen på nettsiden.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Lillehammerdyreklinikk.no bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Facebook

Lillehammer Dyreklinikk bruker følgende annonseringsfunksjoner i Facebooks annonsesystem: Custom audience og Facebook-pixel.

Om du ikke ønsker at besøksdataene dine skal registreres?

Om du ikke ønsker at besøksdataene dine skal registreres med Google Analytics kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Vær oppmerksom på at dette også vil gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics.

Dersom du ønsker å velge bort annonser på Facebook som er basert på dine besøk på nettsteder eller i apper så kan man gjøre det ved å følge denne oppskriften. Vær oppmerksom på at dette vil gjelde alle annonsører.