Tannhelse hos hund

Vi opplever at mange hunder trenger tannsteinsfjerning årlig. Det er mye bedre å fjerne tannstein årlig fremfor å måtte trekke tenner. Tanntrekking kan være eneste utvei om tannsteinen har fått tære lenge nok på tennene.

Det kan være veldig vanskelig for en eier å se på hunden sin at den lider, siden hunder er veldig gode til å skjule smerte. Derfor anbefaler vi alle dyreeiere å bestille en årlig tannsjekk. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med kjæledyret ditt eller om det trenger videre behandling.

Tannrelaterte lidelser er en av de vanligste helseproblemene hos hund, undersøkelser viser faktisk at opptil 80% av hunder over 3 år har problemer relatert til tannhelsen. Hos oss får du gode råd du kan bruke for å opprettholde en sunn tannhelse og forebygge tannproblemer. Bestill en årlig tannsjekk til din hund i dag.

Bred erfaring innen tannbehandling av hund

Våre veterinærer i Lillehammer og Gausdal har bred kompetanse når det kommer til tannbehandling. Veterinær Gisle Eritsvær har blant annet en tilleggsutdannelse innen tannbehandling av dyr, og har derfor meget høy kompetanse på b.l.a munnhulekirurgi, kirurgisk tanntrekk og tannregulering. Vi har også høy kompetanse på tannbevarende arbeid, som kjevebens behandling, tannkjøttbehandling og tannproteser (ny krone).

Vi tilbyr tannsjekk på både Lillehammer Dyreklinikk og Gausdal Dyreklinikk.

Har du noen spørsmål om hundens tannhelse eller ønsker du å bestille en time for å sjekke tannhelsen til hunden din? Kontakt oss så hjelper vi deg.