Kirurgi, hund

En del sykdommer og tilstander hos hunder må opereres for at de skal bli friske og for at livskvaliteten skal forbedres. Enten det er snakk om akutte operasjoner med fare for hundens liv eller planlagte inngrep som kan forbedre livskvaliteten, vil våre dyktige veterinærer kunne bistå. Våre veterinærer har mange års erfaring og kan utføre alt fra mindre og enkel inngrep til større og mer teknisk krevende kirurgi.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt.

Før og etter operasjon

Under de fleste operasjoner hos oss vil hunden få gassnarkose, dette er en relativt sikker og skånsom narkose for hunden. For å påse at hunden din har det bra og åndedrettet/pulsen er stabil under narkosen vil en dyrepleier overvåke den. I tillegg har vi maskinell overvåking. Vi mener en kombinasjon av menneskelig og maskinell overvåking er det tryggeste og beste alternativet for din hund.

Etter operasjonen med narkose kan du forvente at hunden din er litt trøtt. Veterinæren vil ha gitt den smertestillende og noe å spise, så hunden kan være litt skjelven når det reiser seg. Vanligvis vil du motta medisiner/smertestillende midler som skal brukes, veterinæren vil gi instrukser på hvordan disse skal brukes og hva slags oppfølging du må gi hunden din fremover.

Komplikasjoner ved operasjon

Ta kontakt med Lillehammer Dyreklinikk eller Gausdal Dyreklinikk om du har noen spørsmål eller om du ønsker å bestille time.