Ansatte

Gisle Eritsvær

Veterinær, daglig leder Gisle ble uteksaminert i Uppsala i 2001. Han har jobbet i både Sverige og Norge etter endt utdannelse. I 2006 begynte han å jobbe ved Lillehammer Dyreklinikk og i mai 2009 kjøpte han klinikken. Gisle har bred erfaring fra smådyrpraksis, hestepraksis og produksjonsdyrpraksis. Når det gjelder små selskapsdyr utfører han de fleste typer behandlinger. Gisle sine spesialområder er kirurgi og tenner. I høsten 2013 tok han eksamen i smådyrskirurgi ved Karlslunde Dyrehospital i Danmark. Nå er han i gang med videreutdanning innen tannbehandling på smådyr.

Les mer »

Mari Kjetlien Brennhaug

Veterinær Mari begynte hos oss på Lillehammer Dyreklinikk i 2016. Hun var ferdig utdannet i mai 2016. Mari har erfaring med smådyr, hester og produksjonsdyr fra klinikk i England samt fra sommerferievikariater. Særlig interesse for medisinske utredninger (hva feiler det dyret?) og bløtvevskirurgi.

Les mer »

Karoline K. Færevaag

Vår veterinær Karoline er uteksaminert fra University of Veterinary Medicine, Budapest og har etter dette tatt videreutdanning i kiropraktikk på dyr ved IAVC i Tyskland. Hun har flyttet fra regntunge Bergen for å jobbe her hos oss på Lillehammer Dyreklinikk, noe vi er veldig glad for. Karoline har mange faglige interesseområder og deltar ofte på kurs for å holde seg faglig oppdatert. Spesielt stor er interessen for brukshunder og sportsmedisin på hund, og i vinterhalvåret har hun flere år vært løpsveterinær på langdistanseløp i Norge – blant annet Finnmarksløpet og Femundløpet.

Les mer »

Veronica Suserud

Klinikassistent Veronica begynte ved Lillehammer Dyreklinikk høsten 2013. Hun er veterinærens høyre hånd og ’blekksprut’ på klinikken. Veronica har 2 års etterutdanning innenfor Key Nursing Skills, som hun benytter så ofte hun kan. Ikke minst innenfor det som er hennes favorittområde; anestesiovervåkning og laboratorieoppgaver. Veronica brenner for dyrenes velferd og er interessert i hundepsykologi, noe hun ofte kan bruke på klinikken.

Les mer »

Sara Husom

Klinikassistent Sara har vært på Lillehammer Dyreklinikk siden 2014 og bruker daglig sin faglige kompetanse innen kundeservice. Sara har deltatt på flere kurs innen kundeservice og har arbeidet aktivt med dette siden 2010. Sara assisterer veterinærene og står for kundekontakt og oppfølging. I tillegg har Sara 2 års skolegang innen naturbruk og hest med i bagasjen. Sara har alltid hatt dyr selv og er oppvokst på gård.

Les mer »

Monica Børde

Klinikassistent Monica er assistent på Lillehammer Dyreklinikk og har erfaring fra andre veterinærklinikker. Hun begynte hos oss i februar 2017. Monica har hatt mye med dyr å gjøre og har alltid hatt dyr selv. Hun tar masse kurs for å videreutvikle seg innen assistentoppgavene på klinikken. Hun har et ekstra engasjement for anestesiovervåking og laserbehandling.

Les mer »

Anne-Solfrid

Klinikkassistent Anne-Solfrid begynte ved Lillehammer Dyreklinikk i januar 2011. Hun har utdanning med bachelorgrad i husdyrfag fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. I tillegg har hun ett år på bioingeniørstudiet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hun har også 2 års etterutdanning innenfor Key Nursing Skills ved European School of Veterinary Postgraduate Studies. I tillegg diverse kurs i fôr og ernæring for smådyr. Anne-Solfrid kan det meste av alt som skal gjøres på klinikken og hvordan alle apparater fungerer.

Les mer »

Ida Marie Åmodt

Administrator og regnskapsmedarbeider Ida har vært tilknyttet klinikken siden 2011 og er markeds- og økonomiansvarlig samt styremedlem. Hun er utdannet sykepleier og jobber i tillegg ved en tannklinikk på Lillehammer.

Les mer »