Kloklipp på hund

Trenger du hjelp til å klippe utføre kloklipp på hunden din? Vi på Lillehammer Dyreklinikk og Gausdal Dyreklinikk har lang erfaring med kloklipp. Vi hjelper gjerne deg med kloklipp enten du trenger en grunnleggende opplæring, om du har en hund som er litt redd og nervøs for kloklipp, eller om du rett og slett ønsker profesjonell hjelp til å klippe hundens klør.

Lange klør resulterer i smertefulle poter, kloen vil bli skjøvet tilbake i negleroten når hundens pote kommer i kontakt med underlaget. Uten kloklipp kan klørne faktisk bli så lange at hele poten til slutt blir deformert for livstid. Derfor er det viktig at du sjekker lengden på hundens klør regelmessig.

Vi utfører kloklipp, få hjelp og veiledning av oss

Vi hører ofte fra hundeeiere at de ikke ønsker å klippe hundens klør selv da de er redde for at det skal starte å blø. Flere hundeeiere har også gitt uttrykk at hunden kan bli sint eller rett og slett skremt nå den ser klosaksen, dette resulterer i en negativ opplevelse for hunden. Har du problemer med å utføre kloklipp? Bestill en time i dag og vi vil hjelpe deg.

Regelmessig kloklipp er viktig for hundens helse

Forebygging av kloskader med regelmessig kloklipp er viktig. Vi anbefaler at du starter mens valpen din er liten, når du skal gjennomføre en kloklipp gjelder det å være rolig og bestemt. Du bør holde både pote og hunden i et stødig grep slik at du har full kontroll og du ser hvor mye av klørne du klipper. Bruk gjerne en medhjelper hvis du er litt usikker, du kan også bestille time hos en av våre klinikker så viser vi deg hvordan du kan gjennomføre en kloklipp, samtidig som du vil få nyttige tips på hvordan du kan klippe selv.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille kloklipp? Ring eller send oss en melding så hjelper vi deg.