Det siste farvel

For oss ved Gausdal og Lillehammer dyreklinikk er det veldig viktig at det siste farvel blir en rolig og god opplevelse. Så god som en slik opplevelse kan bli.

Det er dessverre slik at våre kjæledyr har kortere levetid en oss mennesker. Og det å vite når tiden er inne for å ta det siste farvel, kan være vanskelig. Våre kjæledyr har lov til å vise aldringstegn, og samtidig er det viktig at de ikke må ha unødige smerter. Vi ønsker å være der for deg, på det som er en svært tung dag. Diskuter gjerne med din veterinær på forhånd, slik at alt er avklart når tiden er inne. Da kan det tross alt bli en fin avskjed, med en trofast følgesvenn og familiemedlem.

På klinikken vil du få være på et eget rom, der du og familien kan ta avskjed på en måte som passer for akkurat dere. Vi er en aktiv klinikk, og vi vil skjerme deg og din familie så godt det går. Vi vil også tenne et lys på resepsjonsdisken, som viser andre som kommer inn, at her er det noen som tar farvel med sin
følgesvenn.

Enkelte ønsker å være med på hele avlivningsprosessen. Mens noen ønsker å si farvel etter at dyret har sovnet på den første sovesprøyten. Du velger det som er rett for deg, ingenting er galt her. Vi tilpasser prosessen til dine ønsker og behov. Vi kan også komme på hjemmebesøk, om det er ønskelig.

Tenk gjerne gjennom på forhånd, hvordan du ønsker å ta hånd om kjæledyret ditt etterpå. Hvilken type kremasjon ønsker du? Har du spørsmål – ta kontakt med oss!