Vetplan Katt – Trygghet for din beste venn

Nå kan du abonnere på forebyggende pleie som bidrar til å holde katten din sunn og frisk samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

vetplan, katt

Med VetPlan får du en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll og vaksine, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier. Med VetPlan får din katt regelmessig tilsyn. Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hva inngår i VetPlan?

Utover den årlige vaksinasjon inngår en helsekontroll med tannsjekk og ubegrenset med resepter i VetPlan Basis, samt en konsultasjon m.ed blodprøve inkludert SDMA i VetPlan Pluss.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Med VetPlan binder du deg for 12 måneder, og du vil få løpende påminnelser om tjenester du har til gode i din VetPlan.

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Som VetPlan-kunde får du dessuten:

  • 10% rabatt på tannrens
  • 10% rabatt på urinprøve
  • Gratis vekt- og ernæringsrådgivning
  • 50% rabatt på første forsekk fra Hill’s, deretter
  • 10% rabatt på for fra Royal Canin
  • 10% (Basis)/ 15% rabatt (Pluss) på dyreforsikring hos Gjensidige