Blogg

Her finner du historier fra vår hverdag og nyttige innlegg som kan gi svar på teamer du lurer på som dyreeier. I søkefeltet kan du søke etter aktuelle temaer du vil vite mer om. Send oss gjerne tips på temaer du synes vi bør skrive om.

hunder som bader, våteksem oppstår ofte om sommeren

Våteksem hos hund

Det er viktig at våteksem blir behandlet på et tidlig tidspunkt, hvis ikke kan det resultere i et langt sykdomsforløp. Dette er en overfladisk hudinfeksjon som kan oppstå hos alle hunder, men raser med lang eller tett pels er mest utsatt.

Les mer »

Hunder kan bli solbrent

Selv om hunder har pels kan de også bli solbrent. Hunder med kort hår eller som har tynn/lite pels er mest utsatt. Det samme gjelder hunder nylig har blitt klipt, hunder med lys pels, samt hunder som har lys rosa hund.

Les mer »
overvektig katt, katt som lider av fedme

Overvekt hos katt

Overvekt blant katter er et problem og dette øker risikoen for helseproblemer betraktelig. En overvektig katt er i strørre grad utsatt for å få diabetes, samtidig som en overvektig katt kan få muskel- og leddproblemer.

Les mer »
Behandling av kanin

Kaniner hos veterinæren

Hvordan forberede kaninen til veterinærbesøk? Har eier flere kaniner, ta alle med på klinikken. En venn vil gi trøst og støtte og samtidig bidra til å redusere stressnivået. Eier vil slippe problemer i etterkant når

Les mer »