VetPlan Hund – Trygghet for din beste venn

Nå kan du abonnere på forebyggende helsearbeid som bidrar til å holde hunden din sunn og frisk samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

vetplan, hund

Med VetPlan får du en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll og vaksine, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier. Med VetPlan får din hund regelmessig tilsyn. Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hva inngår i VetPlan?

Utover den årlige vaksinasjonen med helsekontroll inngår en helsekontroll med tannsjekk og ubegrenset med kloklipp og resepter i VetPlan Basis, samt en konsultasjon med blodprøve og en urinprøve (eier leverer) i VetPlan Pluss.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Med VetPlan binder du deg for 12 måneder, og du vil få løpende påminnelser om tjenester du har til gode i din VetPlan.

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Som VetPlankunde får du dessuten:

  • 10% rabatt på tannrens
  • Gratis vekt- og ernæringsrådgivning
  • 50% på første forsekk, deretter hver 8. forsekk fra Hill’s gratis
  • 10% rabatt på for fra Royal Canin
  • 10% (Basis)/15% (Pluss) rabatt på dyreforsikring fra Gjensidige

Bestill VetPlan i dag

Ring oss på telefon 61 26 67 50 eller send oss en forespørsel via skjema.