Om Gausdal Dyreklinikk

Vi er her for deg og dine venner enten de er firbeinte, fjærkledde og skjellkledde. På Gausdal Dyreklinikk hjelper vi både med behandlinger og forsøker å bidra til forebygging av helseproblemer. Vi har et bredt behandlingstilbud til hunder, katter, gnagere, reptiler og andre kjæledyr.

På Gausdal Dyreklinikk er vi er ni medarbeidere fordelt på veterinærer og assistenter, vi har bred fagkompetanse og et stort hjerte for dyr. Vårt samarbeid med Lillehammer dyreklinikk gjør at vi kan tilby ett bredt spekter tjenester, med oppdatert utstyr og bred fagkompetanse. Du møter de samme ansatte på Gausdal som du gjør på Lillehammer, og får dermed en tett oppfølging av kjente veterinærer uansett om du befinner deg i Gausdal eller på Lillehammer.

Dyreklinikken er lokalisert i sentrum av Gausdal og har gratis parkering.

Vi tilbyr det meste innen behandlinger og kan utføre de fleste kirurgiske inngrep. Vi holder oss oppdatert med nytt utstyr og faglig kunnskap, og ønsker å gi deg og ditt kjæledyr den beste behandlingen og kundeopplevelsen. Vår butikk har et godt utvalg fôr og en del andre produkter til dyret.
Våre tjenester omfatter tradisjonelt hund og katt, men gjelder også kanin, rotter, ildere, marsvin, chinchilla, mus, hamstere, fugler og reptiler.

Gausdal Dyreklinikk
Østringsvegen 1
2651 Østre Gausdal

Tlf: 950 61 180
post@gausdaldyreklinikk.no

Åpningstider

  • Mandag: stengt
  • Tirsdag: 12-19
  • Onsdag: stengt
  • Torsdag: 10-17
  • Fredag: stengt

Er det på tide med et dyrlegebesøk? Ta kontakt så hjelper vi deg.