VetPlan Kattunge – Trygghet for din beste venn

Nå kan du abonnere på forebyggende pleie som bidrar til å holde din kattunge sunn og frisk samt reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

Med VetPlan Kattunge får du en egen helseplan, som er tilpasset kattunger, til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet alle vaksinene som anbefales i løpet av kattens første leveår. Sammen med vaksinasjonene utføres alltid en helsekontroll. Ved grunnvaksine 3 undersøkes særlig tennene for å se at melketennene faller ut som de skal, at det er plass til de permanente tennene og at bittet utvikler seg riktig. Med VetPlan Kattunge får du også råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier.

Som VetPlan-kunde får du også gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter. Våre forhåpninger er også at VetPlan, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hva inngår i VetPlan?

I VetPlan Kattunge har vi inkludert alle de tre vaksinene som anbefales i løpet av kattens første leveår, ID-merking (settes ved vaksinebesøk) og ubegrenset med resepter.

Hvordan fungerer det?

Du tegner ditt VetPlan-abonnement hos oss. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro. Når abonnementet fornyes, går du automatisk over til VetPlan Basis, som er tilpasset katter fra ett års alder. Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Som VetPlan-kunde får du dessuten:

  • 10% rabatt på kastrering
  • Gratis vekt- og ernæringsrådgivning
  • 50% rabatt på første forsekk fra Hill’s, deretter hver 6. forsekk gratis
  • 10% rabatt på for fra Royal Canin
  • 10% rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige

Bestill VetPlan i dag

Ring oss på telefon 61 26 67 50 eller send oss en forespørsel via skjema.