Stor oppussing på Lillehammer Dyreklinikk

De siste ukene har vi holdt på med ombygging på Lillehammer Dyreklinikk. Etter flere år i noe slitte lokaler har vi pusset opp og nå er vi nesten ferdig. Resultatet vil gi oss en topp moderne klinikk med større kapasitet.

Oppussingen gir oss et ekstra behandlingsrom

Vi har pusset opp tak, fått nye rene fine overflater, oppgradert butikken og utvidet fra to til tre behandlingsrom. Oppgraderingen har vi gjort for å kunne gi et enda bedre tilbud til våre kunder og det vil gi enda bedre flyt for oss som jobber på klinikken til daglig. Med et ekstra behandlingsrom får våre veterinærer enda større kapasitet og vi kan behandle flere dyr samtidig, som igjen gir enda kortere ventetid for deg som kunde.

Alle på klinikken er veldig fornøyde med endringene som skjer og vi gleder oss til å vise det endelige resultatet til både to og firbente 🙂 Vi legger ved en liten sniktitt av oppussingen og prosessen vi går igjennom nå. Håper dere liker det.

Bestill timeØnsker du å bestille time til kjæledyret ditt er det bare å ta kontakt med oss via kontaktskjema/e-post eller ringe oss på telefon 61 26 67 50.