En dyreklinikk med fokus på kvalitet

Lillehammer Dyreklinikk ble etablert på Lillehammer i første halvdel av 1980-tallet og er Lillehammers eldste dyreklinikk. Helt siden oppstarten har fokuset vårt vært på å kunne levere en best mulig behandling til alle kjæledyr som kommer innom.

I 2009 fikk klinikken ny eier, etter tre år som veterinær på klinikken tok Gisle Eritsvær over. Siden overtakelsen har fokuset fortsatt vært det samme og det vil fortsatt være det i fremtiden. Hos oss skal ikke noe komme på bekostning av kvaliteten på behandlingen vi leverer.

En frittstående dyreklinikk

Lillehammer Dyreklinikk er ikke en del av en større kjede noe som er et bevisst valg, dette gir oss muligheten til å selv bestemme. At vi er en frittstående klinikk har sine fordeler og ulemper. Som en liten aktør får vi f.eks ikke forhandlet til oss de aller beste avtalene fra leverandørene. Noe som igjen gjør at enkelte produkter og tjenester vi leverer vil koste litt mer enn hos større kjeder. Men fordelen ved å ikke være en del av en stor kjede er mange. Hos en kjede har man ofte rutiner, markedsføring, produktspekter og andre krav som er tydelig definert av en ledelse som i mange tilfeller tenker først og fremst på økonomien til klinikken fremfor hva pasienten er tjent med. Det blir for oss helt feil.

Når både ansatte og ledelsen har dyrenes helse som øverste prioritet og alle drar mot samme mål blir som regel resultatet best. Vi er ikke ut etter å bli størst eller tjene mest penger, vi ønsker rett å slett å drive en god dyreklinikk som leverer gode behandlinger.

Hvordan sikre et best mulig tilbud

Selv om vi ikke er en del av en stor kjede har våre ansatte høy kompetanse og videreutdanning/kursing er noe som vi har fokus på. Dette bidrar til at vi kan tilby et bredere spekter tjenester til våre kunder. Vi er også en del av et nettverk hvor vi deler erfaringer og kompetanse fra andre frittstående dyreklinikker i Norge.

Nylig pusset vi opp lokalene våre i Lillehammer. Selve klinikken er har fått et stort løft og lokalene er er blitt veldig moderne. Tak og vegger har fått nye flater, selve butikken har fått et nytt og bedre uttrykk, og så har vi utvidet fra to til tre behandlingsrom. Dette gir deg som kunde et bedre tilbud og for oss som jobber på klinikken vil arbeidsflyten blir bedre.

Butikken vår har et godt utvalg av fôr og en del andre produkter til dyret. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt fôr og hva som er best egnet for ditt dyr.

Vi vet at vi ikke er perfekte, men du skal vite at vi gjør vårt ytterste for at du og dyret ditt skal være fornøyde med oss. Om du har «ris eller ros» så blir vi glade for de tilbakemeldingene vi får, dette vil bare gjøre oss bedre.

Time i løpet av kort tid

Har du behov for en akutt time eller ønsker du time i løpet av kort tid? Hos oss får du faktisk time på dagen. Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefon: 61 26 67 50 eller post@lillehammerdyreklinikk.no.

Vi behandler tradisjonelt hund og katt, men også kanin, rotter, ildere, marsvin, chinchilla, mus, hamstere, fugler og reptiler. I menyen finner du linker til flere av våre tjenester. Finner du ikke det du leter etter eller ønsker du å bestille time er det bare å ta kontakt.