fbpx

Veterinær med bred kompetanse på tannhelse

Veterinær Gisle Eritsvær nærmer seg fullføringen av sin odontologiske sertifisering, og han vil da få tittelen General Practitioner Certificate (GPCert(SAGS)). Gisle har bred kompetanse når det kommer til tannbehandlinger på hunder, katter og andre smådyr. Dermed vet du at dyret ditt er i de beste hender.

Sertifisert i smådyr med tenner som spesialfelt, på vei mot en master.

Blant de mange tjenestene han kan tilby, inkluderer tannrensing, tanntrekking (enten enkelt eller komplisert), tannreguleringer, tannkroner, kroneamputeringer, tannbevaring, rotfyllinger, samt kirurgiske inngrep i munnhule og ansikt.

Når dyret ditt undersøkes gjennomfører vi en grundig tannrøntgen av hele munnen, dette for å avdekke sykdommer som ikke er synlige ved visuell inspeksjon alene. På klinikken har vi topp moderne utstyr og vi har investert i et nytt tannrom for å kunne tilby den beste behandlingen.

En krevende utdannelse

Utdannelsen til Gisle er meget krevende, og den inkluderte deltakelse på fem intensive tannkurs, hver avsluttet med tungvekts eksamener. I tillegg måtte han levere en caselog som dokumenterte 100 tannkasus, der hvert tilfelle involverte en beskrivelse av en tannbehandling fra det omfattende spekteret nevnt ovenfor. Prosessen med å fullføre denne caselogen var tidkrevende, og Gisle har brukt mye tid på å sikre at alle områder var grundig dekket.

En av få veterinærer i Norge med denne sertifiseringen!

Det er verdt å merke seg at det ikke er mange i Norge som har oppnådd denne utdannelsen, bare 10-20 personer har for tiden denne sertifiseringen. Gisle sin kompetanse er ekstremt verdifull og har hjulpet mange dyr gjennom årene, vi er heldige som har en slik ressurs her i Lillehammer og Gausdal.

Spørsmål rundt tannhelsen til dyret ditt?

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time ved Lillehammer Dyreklinikk eller Gausdal Dyreklinikk? Ta kontakt så hjelper vi deg.


 • KATTEKVELD

  Gratis kattekveld 18. januar

  Sted: Lillehammer Dyreklinikk, du finner oss i Fåberggata 157.Tidspunkt: 17.00-20.00Pris: GRATIS!Bindende påmelding! Ettersom dette er et populært tilbud og vi har begrenset med plasser (kun 12 ledige plasser) er det bindende påmelding. Nyttig informasjon og gode tilbud Meld deg på en spennende og nyttig kundekveld hvor kattens dyrevelferd og helse står i fokus. Vår flinke … Les mer

 • valp, kattunge

  Tips til ferske kjæledyreiere

  Er du en av dem som nylig har skaffet deg en katt eller hund? Da kan det være greit å få noen tips fra våre veterinærer som er greit å ta med seg inn i den nye hverdagen.

 • hund som skal undersøkes med gastroskopi av veterinær

  Vi tilbyr gastroskopi på klinikken

  Vi jobber hele tiden med å heve kunnskapen til våre ansatte og utvide behandlingstilbudet vi har på klinikken. Dette for å kunne tilby et best mulig tilbud til deg som dyreeier. Nå tilbyr vi gastroskopi undersøkelser på Lillehammer Dyreklinikk. Dette gjør at vi enklere kan finne ut hva som er i veien med din firbente … Les mer