fbpx

Nå tilbyr vi narkose og blodanalyse på Gausdal Dyreklinikk

Vi utvider tilbudet vårt på Gausdal Dyreklinikk og tilbyr nå gassnarkose og blodanalyser. Dette gjør at vi kan utføre enda flere behandlinger på dyreklinikken.

Før et dyr kan bli lagt i narkose vil veterinæren gjennomføre en helseundersøke av dyret. Gassnarkose er en relativt sikker og skånsom narkose for dyret. Og under hele narkosen blir dyret overvåket av en dyrepleier, i tillegg har vi maskinell overvåking. Dette er den beste kombinasjonen når det kommer til overvåking.

Les mer om kirurgi her.

Blodanalyse på klinikken

På Gausdal Dyreklinikk har vi investert i har et eget laboratorium, her kan vi utføre en rekke forskjellige analyser. Resultatene som forteller oss hvilken tilstand kjæledyret er i og hvordan vi kan behandle dyret på en god og trygg måte.

En av fordelene ved å ha et eget laboratorium er at vi kan få raske svar på blodprøver vi tar. Om dyret ditt har akutte problemer er det viktig å få svar på blodanalysene i løpet av kort tid.

Behandlinger hvor narkose blir brukt

Flere behandlinger krever anestesi, blant annet:

 • Tannbehandlinger
 • Kasteringer
 • Planlagte operasjoner
 • Ved akutte tilfeller

Komplikasjoner ved operasjon

I denne videoen vil vi informere om mulige komplikasjoner som kan oppstå ved operasjon av ditt kjæledyr. Har du noen spørsmål er det bare å ta direkte kontakt med klinikken.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Kontakt Gausdal Dyreklinikk.


 • KATTEKVELD

  Gratis kattekveld 18. januar

  Sted: Lillehammer Dyreklinikk, du finner oss i Fåberggata 157.Tidspunkt: 17.00-20.00Pris: GRATIS!Bindende påmelding! Ettersom dette er et populært tilbud og vi har begrenset med plasser (kun 12 ledige plasser) er det bindende påmelding. Nyttig informasjon og gode tilbud Meld deg på en spennende og nyttig kundekveld hvor kattens dyrevelferd og helse står i fokus. Vår flinke … Les mer

 • valp, kattunge

  Tips til ferske kjæledyreiere

  Er du en av dem som nylig har skaffet deg en katt eller hund? Da kan det være greit å få noen tips fra våre veterinærer som er greit å ta med seg inn i den nye hverdagen.

 • hund som skal undersøkes med gastroskopi av veterinær

  Vi tilbyr gastroskopi på klinikken

  Vi jobber hele tiden med å heve kunnskapen til våre ansatte og utvide behandlingstilbudet vi har på klinikken. Dette for å kunne tilby et best mulig tilbud til deg som dyreeier. Nå tilbyr vi gastroskopi undersøkelser på Lillehammer Dyreklinikk. Dette gjør at vi enklere kan finne ut hva som er i veien med din firbente … Les mer