Nå tilbyr vi narkose og blodanalyse på Gausdal Dyreklinikk

Vi utvider tilbudet vårt på Gausdal Dyreklinikk og tilbyr nå gassnarkose og blodanalyser. Dette gjør at vi kan utføre enda flere behandlinger på dyreklinikken.

Før et dyr kan bli lagt i narkose vil veterinæren gjennomføre en helseundersøke av dyret. Gassnarkose er en relativt sikker og skånsom narkose for dyret. Og under hele narkosen blir dyret overvåket av en dyrepleier, i tillegg har vi maskinell overvåking. Dette er den beste kombinasjonen når det kommer til overvåking.

Les mer om kirurgi her.

Blodanalyse på klinikken

På Gausdal Dyreklinikk har vi investert i har et eget laboratorium, her kan vi utføre en rekke forskjellige analyser. Resultatene som forteller oss hvilken tilstand kjæledyret er i og hvordan vi kan behandle dyret på en god og trygg måte.

En av fordelene ved å ha et eget laboratorium er at vi kan få raske svar på blodprøver vi tar. Om dyret ditt har akutte problemer er det viktig å få svar på blodanalysene i løpet av kort tid.

Behandlinger hvor narkose blir brukt

Flere behandlinger krever anestesi, blant annet:

  • Tannbehandlinger
  • Kasteringer
  • Planlagte operasjoner
  • Ved akutte tilfeller

Komplikasjoner ved operasjon

I denne videoen vil vi informere om mulige komplikasjoner som kan oppstå ved operasjon av ditt kjæledyr. Har du noen spørsmål er det bare å ta direkte kontakt med klinikken.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Kontakt Gausdal Dyreklinikk.