fbpx

Samarbeid med Lillehammer Brukshundklubb

Vi som jobber på Lillehammer Dyreklinikk har et godt samarbeid med Lillehammer Brukshundklubb. Når klubben arrangeres valpekurs har vi alltid en kveld hvor eier og hund kommer på besøk til oss. En «bli kjent på dyreklinikken» kveld er noe vi opplever som veldig positivt. Dette gir oss muligheten til å bli bedre kjent med både eier og valpen, og dette er en kveld hvor du som eier kan spørre veterinæren det du lurer på. Vi tar også opp ulike temaer som er viktig å vite å vite for deg som valpeeier

Vi deler også ut prøvepakker på hundefôr, samt at vi gjennomfører en lett helse- og tannsjekk av valpen for dem som ønsker det.

10% rabatt til alle medlemmer

Alle medlemer av Lillehammer brukshundklubb får 10% rabatt*, på hundefôr, varer og behandlinger hos oss. Dette gjør vi fordi vi ønsker å støtte opp om brukshundklubben, samt å bidra til god dyrehelse.

Bli medlem av Lillehammer Brukshundklubb her.

Se oversikt over ulike kurs og arrangementer her.

Om Lillehammer Brukshundklubb

Brukshundklubben har rundt 400 medlemmer og tilbyr et godt variert tilbud til sine medlemmer. De arrangerer flere ulike kurs og har flinke instruktører internt i klubben, samtidig som de leier inn eksterne instruktører ved behov. Les mer om brukshundklubben her.

Har du noen spørsmål om samarbeidet eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.