fbpx

Trygg behandling i løpet av kort tid

Vårt fokus vil alltid være på dyrenes velstand og vi gjør vårt beste for å kunne gi alle dyr den aller beste behandlingen. Vi har lagt til rette for at ditt dyr skal kunne få behandling i løpet av kort tid. Enten det er snakk om en akutt behandling eller en helsesjekk vil vi kunne hjelpe deg.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Våre veterinærer

Vi har fire kunnskapsrike veterinærer som står klare til å ta imot dyret ditt:

  • Gisle Eritsvær
  • Mari Kjetlien Brennhaug
  • Nora Husøy
  • Aleksandra Rekas

Gisle Eritsvær er veterinær og eier av klinikken, han har over 20 års erfaring og er en dyktig veterinær. Gisle kan hjelpe med det aller meste og han har sine spesialområder innen kirurgi og tenner.

Mari Kjetlien Brennhaug er en av våre veterinærer, hun har nylig kommet tilbake fra mamma permisjon noe vi er veldig glade for. Mari er en meget dyktig veterinær med flere års erfaring. Enten det du har liten hamster eller en stor hund så kan Mari hjelpe deg, er det akutt kan du få time på dagen. Ønsker du å bestille time hos Mari eller en av våre andre veterinærer? Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer.

Nora Husøy har jobbet på Lillehammer Dyreklinikk siden mars 2020. Hun elsker alle dyr og brenner for at alle dyr skal ha det godt. Nora er alltid i fantastisk godt humør og har en smittende latter, vi tror hun må være Norges blideste veterinær. Hun er ekstremt dedikert til faget og det er lett å forstå at hennes drøm var å bli veterinær.

Aleksandra Rekas er vårt nyeste tilskudd, hun er en kunnskapsrik veterinær med et stort hjerte for dyrevelferd. Aleksandra er nøyaktig, effektiv og jobber godt i situasjoner som kan være stressende. Hun er en veterinær som styrker hele teamet på Lillehammer og Gausdal Dyreklinikk.

Vi holder åpent i hele sommer

Har du behov for en akutt time eller ønsker du time i løpet av kort tid? Hos oss får du faktisk time på dagen. Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på telefon: 61 26 67 50 eller post@lillehammerdyreklinikk.no.

Vi behandler tradisjonelt hund og katt, men også kanin, rotter, ildere, marsvin, chinchilla, mus, hamstere, fugler og reptiler. I menyen finner du linker til flere av våre tjenester. Finner du ikke det du leter etter eller ønsker du å bestille time er det bare å ta kontakt.