VetPlan – en sikkerhet for din bestevenn

Vi har lansert VetPlan som et tilbud til alle våre kunder. Dette gir deg muligheten til å abonnere på veterinærtjenester som bidrar til å holde kjæledyret sunn og frisk, samtidig som god oppfølging reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer for din firbeinte venn.

Hvordan fungerer det?

Du kan velge mellom 4 ulike pakker hvor dyret ditt får en egen helseplan for hele året til et fast månedsbeløp. I abonnementet inngår blant annet helsekontroll, tannsjekk, vaksiner, kloklipp, råd og veiledning, samt nær og regelmessig kontakt med din veterinær og dyrepleier. Du får også en rekke gode rabatter på ytterligere tjenester og produkter vi og våre samarbeidspartnere tilbyr.

Koster det mye?

Nei, det koster ikke mye med VetPlan. Du betaler et lavt månedsbeløp og du kan velge mellom flere pakker. Den rimligste Basis pakken koster kun 99,- kr per måned. Samtidig tilbyr vi også VetPlan Pluss pakker som blant annet inkluderer blodprøver, noe vi anbefaler til alle eldre dyr.

Første månedsavgift betaler du på klinikken deretter skjer videre betalinger via autogiro. Du binder deg for 12 måneder, og du vil få løpende påminnelser om tjenester du har til gode i din pakke.

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker kostnader ved uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke. Med et slik abonnement får du rabatt på forsikringer fra Gjensidige.

VetPlan til katt og hund

Du kan bestille et slik abonnement både på Lillehammer Dyreklinikk og Gausdal Dyreklinikk. Vi har fire ulike pakker du kan velge mellom. Klikk på linkene for å lese mer om hver enkelt pakke.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille? Ta kontakt så hjelper vi deg.

vetplan, hund
vetplan, katt
vetplan, kattunge
vetplan, valp