fbpx

Gratis tannsjekk og kloklipp på Gausdal Dyreklinikk

Vil tilbyr gratis tannsjekk og kloklipp til alle katter og hunder.

Vi vet det kan være veldig vanskelig for en eier å se på hunden eller katten sin at den lider, siden de er veldig gode til å skjule smerte. Derfor anbefaler vi alle dyreeiere å bestille en tannsjekk. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med kjæledyret ditt eller om det trenger videre behandling.

Vårt team har lang erfaring med kloklipp. Vi hjelper gjerne deg med kloklipp enten du trenger en grunnleggende opplæring, om du har et kjæledyr som er litt redd og nervøs for kloklipp, eller om du rett og slett ønsker profesjonell hjelp til å klippe hundens klør.

Bestill time her eller ring oss på telefon: 61 26 67 50.

Vi foretar en gratis tann og munnhule undersøkelse

Klinikken har eksistert i mer enn 30 år og utvikler seg fortløpende med nytt utstyr og oppdatert kompetanse. Vi er utrolig takknemlige for klinikkens popularitet. Det er med på å utvikle oss, og skape spennende arbeidsdager med kunder som vi setter en stor ære i å rådgi. Og ikke minst med pasienter, som vi vil gjøre alt for å hjelpe. I dag er vi tre veterinærer og 5 veterinærassistenter med bred fagkompetanse og et stort hjerte for dyr.

Våre veterinærer har bred kompetanse når det kommer til tannbehandling. Veterinær Gisle Eritsvær har blant annet en tilleggsutdannelse innen tannbehandling av dyr, og har derfor meget høy kompetanse på b.l.a munnhulekirurgi, kirurgisk tanntrekk og tannregulering. Vi har også høy kompetanse på tannbevarende arbeid, som kjevebens behandling, tannkjøttbehandling og tannproteser (ny krone).

Klikk her for å benytte deg av tilbudet.

Om Gausdal Dyreklinikk

Vi er her for deg og dine venner enten de er firbeinte, fjærkledde og skjellkledde. På Gausdal Dyreklinikk hjelper vi både med behandlinger og forsøker å bidra til forebygging av helseproblemer. Vi har et bredt behandlingstilbud til hunder, katter, gnagere, reptiler og andre kjæledyr.

På Gausdal Dyreklinikk er vi er ni medarbeidere fordelt på veterinærer og assistenter, vi har bred fagkompetanse og et stort hjerte for dyr. Vårt samarbeid med Lillehammer dyreklinikk gjør at vi kan tilby ett bredt spekter tjenester, med oppdatert utstyr og bred fagkompetanse. Du møter de samme ansatte på Gausdal som du gjør på Lillehammer, og får dermed en tett oppfølging av kjente veterinærer uansett om du befinner deg i Gausdal eller på Lillehammer. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi ønsker å rette fokuset mot dyrenes velferd. Vi er sikre på at du og kjæledyret ditt kommer til å få en god opplevelse, og håper du vil fortsette å benytte klinikken i fremtiden. Om kjæledyret har behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlings plan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

Kloklipp gjelder på hund i våken tilstand, om vi må gi beroligende så gjelder vanlige priser. Kloklipp er ikke anbefalt på katt, med mindre det er en innekatt.

Bestill time

Vi hadde satt pris på om du la ved informasjon om dyrets rase, navn og fødselsdato.